Save the date: de Bouwweek komt er weer aan!

25, 26 en 27 juli is het weer Bouwweek! Het terrein bij de Wissel in Mill wordt dit jaar omgetoverd tot ‘Camping Het Spoor’. In dit thema gaan we drie dagen lang van 9:00 tot 14:00 hutten bouwen, spelletjes doen, knutselen, zagen, timmeren, zingen, dansen en nog veel meer spelen. 

Doe jij ook mee? 

Kinderen in de basisschoolleeftijd, die in Mill wonen of in Mill op school zitten, kunnen zich vanaf deze week opgegeven via de website van SKM: Klik hier om je aan te melden.
Zat jij dit jaar in de 1e van de middelbare school? Dan mag je je ook opgeven om mee te doen met de bouwweek. De flyers met meer informatie worden binnenkort uitgedeeld op de Millse basisscholen en zal ook op deze website te zien zijn.

Vrijwilligers De bouwweek kan niet bestaan zonder de hulp en het enthousiasme van vele vrijwilligers. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, buurvrouwen en -mannen: jullie zijn van harte welkom om één of meerdere dagen te komen helpen als leiding. Ook met opbouwen op zaterdag kunnen wij extra handen gebruiken. Vele handen maken leuk, gezellig en licht werk. Opgeven gaat ook via de website. Zat jij dit jaar in de 2e van de middelbare school? Dan mag jij je ook opgeven als leiding! Aanmelden Leiding Bouwweek

We zien je graag gauw, op “Camping Het Spoor”!