Sinterklaas

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar Mill. Er zijn verschillende activiteiten voor de basisschool jeugd van Mill en omstreken.

 Sinterklaas intocht

Zondag 17 november 2019

Programma:

Wordt aan gewerkt 🙂

Pietenwerkplaats

Wie?

De Pietenwerkplaats is er voor alle Millse kinderen die Sinterklaas en zijn Pieten een warm hart toedragen. Ouders, grootouders en andere begeleiders zijn uiteraard ook van harte welkom. Dit organiseren we samen met OCMill.

Wat?
In 2014 was er voor het eerst een Pietenwerkplaats in Mill. De Pietenwerkplaats was geopend op verschillende woensdagen en zaterdagen voor 5 december van 14.00 uur tot 16.00 uur. Er werden activiteiten georganiseerd zoals verlanglijstje maken en aangeven op een plattegrond waar je woont. Pieten kwamen voorlezen en de kinderen konden de “pietenvibe” leren. Fietsen repareren en versieren stond ook op het programma. Als hoogtepunt kwam Sinterklaas een bezoek brengen aan de Pietenwerkplaats en had alle tijd voor de kinderen om samen liedjes te zingen en op de foto te gaan.

Waar?
Elk jaar huist de Pietenwerkplaats in een ander gebouw, dit gebeurt in leegstaande panden die OCMill voor ons beschikbaar stelt.

Wanneer?
De Pietenwerkplaats is in principe geopend op de twee zaterdagen en woensdagen voorafgaand aan 5 december. Volg het nieuws op deze website of onze facebook pagina voor de locatie en de openingstijden van de Pietenwerkplaats dit jaar.